Mosógéphez mosószertartó beszerzése

A mosógépeknek vannak általános problémái, mind karbantartás terén, mind pedig alkatrész ügyben. Az egyik ilyen a mosószertartály. Ez lehet akár elöltöltős vagy felültöltős mosógép is.

Gondolnánk, hogy az csak egy kis műanyag rész, lehet venni újat, ha elhasználódott, ám elég borsos ára van, így érdemes időt szánni a karbantartására. Ugyanis érthető módon a mosó és öblítő szerekből visszamaradnak anyagok, maradékok, amik egy idő után nyálkás üledékként tapadnak meg a tartály belsejében. Ezek remekül táptalajt adnak a baktériumoknak, gombáknak és a penésznek, amik akár a ruhákra is rámennek, valamint büdösek lesznek tőle. Érdemes tehát, gyakran áttisztítani kiemelve a helyéről, a nehezen hozzáférhető helyeket pedig fogkefével könnyű elérni.

Mosógéphez mosószertartó

Ha ezeket gyakran elvégezzük, és nem hagyjuk „romlani” az állapotát, akkor sokáig tökéletes marad.

Amennyiben esetleg elhasználódik, vagy eltörik, akár egy kis pöcök is benne, akkor érdemes újat vásárolni. Tekintve, hogy minden kis része hivatott valamilyen feladatra, ami lehet akár az öblítő és a mosószer külön időbeni adagolás, visszatartása stb.

Ilyenkor el lehet menni márkaszervizbe, ám sokkal egyszerűbb és kevesebb időt vesz igénybe az online webáruházból való rendelése a mosógép mosószertartónak. Ott ugyanis sokkal gyorsabban lehet lebonyolítani a vásárlást, nagy a választék, nem kell az eladók nyakára járni a kérdéseinkkel. Akár az ügyfélszolgálat segítségével, akár pedig saját magunk elnavigálva, meg tudjuk venni a keresett mosógép alkatrészt, jelen esetben a mosószer adagoló tartályt. Tudni kell hozzá a márkát, a típust és a modellszámot. Ezután nincs más dolgunk, mint hátradőlni és várni 1-2 napot, amíg a futár meghozza a rendelést. Gyorsabb nem lenne sajnos más esetben sem, mert általában nem tudnak azonnal jönni a szakemberek sem, és a boltok kínálatát pedig nehézkes ismerni, pláne azt, hogy az adott típushoz tartanak-e alkatrészt.

Mosógép mosószertartály

Szinte bármilyen ismert márkához kapható mosógép alkatrész. Például Whirlpool, Indesit, Beko, Fagor, Vestel, Bosch, Siemens, Samsung, LG, Candy, Hoover, AEG, Electrolux, Zanussi, Hausmeister,

 

Related Posts